Om SharkMotors

Hvem er vi?

Shark Motors startede sin rejse tilbage i 2016 med den baggrund og tanke at kunden skal sættes i centrum. Vi ville gerne skabe et anderledes værksted med den nyeste teknologi og nyeste viden.

Hos Shark Motors gør vi meget ud af, at kunden ikke blot er et nummer, og vi tror det er kombinationen af den høje service og de konkurrencedygtige priser, som har skabt den faste kunde grundlag vi har fået på rekord tid. Vi har derfor hele tiden fingeren på pulsen, så vi kan mærke hvad kunderne og markedet ønsker. Ser vi en ændring på markedet følger vi efter. Vores provision er at ”Vi er ikke et almindelig autoværksted”.

For at vi kan levere og præstere det bedste hverdag er vi også afhængig af faste og trofaste leverandør samt løbende efteruddannelse.
Vi tilbyder professionel udførelse af alle former for autoservice og autoreparationer på både nye og brugte biler for private– og erhvervskunder. Vi yder altid vores kunder den bedste værksteds-service, og investerer løbende i det nyeste værktøj og udstyr, som gør os i stand til at reparere og servicere selv helt nye biler.

Samarbejds partner

Bliv klogere på vores mange samarbejdspartnere

Om leasing

Hvad tilbyder vi?

Vores værksted

Vores dygtige mekaniker kan løse en hver opgave

Med SharkMotors er din drømme bil kun få klik væk